dinsdag 18 augustus 2009

Karreaux

Karreaux is fabrikant / leverancier van professionele en promotionele artikelen. Het producten gamma reikt van een compleet zonnebrillen concept tot een dubbel gevoerde winterjas met alles daar tussen in. Karreaux produceert volledig zelfstandig, zonder tussenkomst van derden op verschillende locaties in het Verre Oosten.

Karreaux vindt en levert dat waar u naar op zoek bent tegen zéér scherpe prijzen en van een kwaliteit die u wenst. Niet een catalogus is bepalend voor uw keuze, u bepaalt de design. De kracht van Karreaux maakt een waardevolle samenwerking met u mogelijk omwille van de volgende feiten:

1.Karreaux produceert zonder tussenkomst van derden, u vraagt wij leveren.
2.geen tussenhandel betekent lagere kosten.
3.geen tussenhandel betekent heldere communicatie met onze klanten.
4.wij weten exact waar de benodigde materialen te betrekken door jarenlange ervaring.
5.wij leveren enkel goederen aan de hand van een goedgekeurd productiemonster.
6.Karreaux is goed geïnformeerd naar nieuwe industriële ontwikkelingen en trends in de markt .
7.Karreaux produceert conform internationaal gemaakte afspraken, geen kinderarbeid en gezonde arbeidsomstandigheden.
8.Karreaux heeft contracten met transportbedrijven (zee en luchtvracht).
9.Karreaux is niet voorraadhoudend maar levert exact conform gewenste kwantiteiten, geen voorraad betekent lagere prijzen.

Karreaux is fabrikant / leverancier van diverse artikelen welke direct geproduceerd worden in het Verre Oosten. Het gamma reikt van een compleet zonnebril concept tot een dubbel gevoerde winterjas met alles daar tussenin.

Professioneel:

Bedrijven, organisaties, instellingen die hun personeel een professionele uitstraling willen geven bestellen hun kleding bij Karreaux.

Promotioneel:

Baseball cap, zonnebril, key cord, USB stick, flashlight, sporttas, bandana, sunblade, horloge, golfballen, rekenmachine, handschoenen, shawl, dit alles en nog veel meer fabriceert Karreaux volledig naar wens van haar klant.

Geen opmerkingen: